JUHANNUS

Juhannus on taas jälleen kerran ohi.

Instagramin puolella mainitsin, että mulla oli paljon säätöä juhannus suunnitelmien kanssa. Tähän säätämiseen ei liity mitään sen suurempaa draamaa, mutta hermot meni sen johdosta useampaan kertaan. Rakas mieheni oli myös hieman hermona ja molempien hermoamisen takia riitelimme torstaina. Silloin ajattelin, että haluan perua koko paskan juhannuksen.


Riitelystä ja säätämisestä huolimatta mulla oli tosi ihana juhannus! Vietin sitä tänä vuona Joonaksen, siskoni ja hänen miehensä kanssa mökillä. Meidän juhannukseen kuului muun muassa; grillaamista, yhdessä oloa, saunomista, uimista, syvällisten- ja ei niin syvällisten juttelua, alkoholia ja soutelua.

Top 3 parasta asiaa meidän mökkeilystä:

  1. Ihanat ihmiset, rento tunnelma ja yhdessä vietetty aika ❤
  2. Hyvä ruoka! Grillattiin muun muassa sieniä, kanaa, lihaa ja makkaraa. Aamukin alkoi brunssilla.
  3. Kaunis luonto ympärillä + ainoastaan vähän hyttysiä!! 

Kokeilin ensimmäistä kertaa kanootilla melomista yhdessä siskoni kanssa. Alun vaikeuksista huolimatta se sujui hyvin!

Olimme mökillä ainoastaan yhden yön. Sen jälkeen tarkoituksena oli suunnata Joonaksen kanssa toiselle mökille viettämään iltaa. Mökille olisi ollut matkaa useampi sata kilometri. Vähäisten yöunien jälkeen pitkä automatka ei enää houkuttelut, joten päädyimme menemään kotiin.

Kotiin päästyä mulla oli juhannuksen takia paineita tehdä jotain mahtavaa ja hienoa. Se oli loppupeleissä: Mäkkärin ruokaa, Täydelliset naiset ja oma sohva. Tämä kolmen kombo päättyi niin hurjasti, että nukahdin sohvalle Joonaksen syliin.

Mua ei haittaa yhtään, että lauantai sujui rauhallisesti kotona. Nyt jaksaa ihan uudella energialla maanantaihin, koska viikonloppuna on saanut myös levätä. Missä ja miten vietit sun juhannusta? 🙂

Marleena

8 thoughts on “JUHANNUS

  1. Hauskoja juhannuskuvia! Me mökkeiltiin to-la. Sunnuntaina siivottiin ja paistettiin vohveleita kavereiden pihalla. Uusi viikko oli kiva aloittaa siistissä kodissa.

    Tykkää

  2. Ihana juhannus sulla oli riitelystä huolimatta :DMeidän ystävät osti juuri maalta ison omakotitalon, joten oltiin siellä. Se oli vähän kuin mökillä olisi ollut. Grillattiin, uitiin, pelattiin mölkkyä ja lautapelejä. Ihan parasta, kun ihania ystäviä ympärillä 🙂

    Tykkää

  3. Ihana mökkimaisema, järvi ja tuo auringonlasku 😍 Minä vietin kaupunkijuhannuksen mutta meillä Espoossa se on melkein \”maalaisjuhannus\”. Hyvää ruokaa ja seuraa!

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.